Mijn favoriete vintage uitgaanstasjes

vintage uitgaanstasje

Als ik uitga vind ik het fijn om een klein tasje bij me te dragen. Ik geef toe: tasjes zijn sowieso niet erg ideaal als je lekker wilt dansen tijdens het uitgaan, maar toch neem ik altijd een tasje mee! Ik zou nooit zonder tasje uit kunnen gaan, want waar zou ik mijn spullen moeten laten? Veel mensen proppen al hun belangrijke dingen in broekzakken en jaszakken, maar ik ben als de dood dat ik het kwijt zou raken. Vandaar dat ik altijd een tasje mee neem om daar mijn belangrijkste spullen in te bewaren. Alle vijf de tasjes zijn vintage! Sommige tasjes kocht ik in kringloopwinkels en anderen kocht ik op rommelmarkten.

vintage tasje

Dit zwarte tasje met lak kocht ik op een rommelmarkt voor maar 1 euro. Het tasje is langwerpig en dus ook ideaal om een lange portemonnee in te doen.

vintage tasje

Dit tasje kocht ik ook op een rommelmarkt en kostte 2 euro. Je kunt aan het tasje zien dat hij paars/zwart is. I love it! Dit tasje is ook erg chique en van de binnenkant is hij fluweel.

vintage tasje

Dit tasje kocht ik voor maar 1 euro op een rommelmarkt. Ik twijfelde of ik dit tasje mee naar huis zou nemen, want ik mocht van mezelf eigenlijk geen tasjes meer kopen omdat ik gewoon té veel heb. Toch kocht ik het tasje en heb er absoluut geen spijt van!

vintage tasje

Dit tasje kocht ik ook in een kringloopwinkel voor 3 euro. Hij ziet erg nog super goed uit en ik vind de beige kleur erg mooi.

vintage tasje

Dit tasje is absoluut mijn favoriet! Ik vond hem in een kringloopwinkel en hij kostte 4,50 euro. De pareltjes met het gouden draadje eromheen, maken het helemaal glamorous en vintage!

Deze vijf tasjes zijn mijn favoriete uitgaanstasjes. Elk tasje heeft zijn eigen verhaal en ik ben altijd super benieuwd welke vrouw het tasje voor mij gedragen heeft. Ook vind ik het super gaaf om te weten uit welk jaar het tasje gemaakt is, maar helaas is het erg moeilijk om daar achter te komen. Mooie vintage tasjes voor een klein prijsje: ik hou ervan!

Neem jij ook altijd een tasje mee als je uitgaat? 

Liefs,
Anouk

7 gedachten over “Mijn favoriete vintage uitgaanstasjes

  1. Ianthe

    Leuke tasjes! Ik heb zelf ook een heleboel vintage tasjes uit de vintage winkel of van op de rommelmarkt 🙂
    Ik gebruik ze ook om uit te gaan (of op restaurant, of naar vriendinnen, …) want ik draag eigenlijk nooit een broek als ik ga stappen, haha! 😉

  2. Simone

    Die bruine en roze vind ik erg mooi! Ik heb ook altijd een tasje bij me tijdens het uitgaan. Ik durf dat ook echt niet in mijn broekzak. Ik ben al zon kluns die alles kwijtraakt 😛 Gaaf die tasjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s